2 Καταστήματα
για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας


Ραχμάνης

Ο Ραχμάνης Βασίλειος, με τον Ραχμάνη Αναστάσιο διατηρούν 2 καταστήματα στη Λάρισα και δραστηριοποιούνται στο χώρο των κλειδιών, των κλειδαριών και των χρηματοκιβωτίων. Διαθέτοντας πολυετή πείρα και άριστη εξειδίκευση, παρέχουν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σε ό,τι αφορά τον τομέα τους.

Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και προϊόντα αρίστης ποιότητας, από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, παρέχουμε υπηρεσίες -υψηλών προδιαγραφών- στα πάντα γύρω από τα κλειδιά, τις κλειδαριές και τα χρηματοκιβώτια. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση κλειδιών και κλειδαριών θωρακισμένης πόρτας, ενώ πραγματοποιούμε υπεύθυνο service immobilizer αυτοκινήτων. Επιπλέον, διαθέτουμε αδιάρρηκτους κυλίνδρους υψηλής ασφαλείας και αναλώσιμα. Στην επιχείρησή μας, στη Λαρισα, θα βρείτε ακόμα πιστοποιημένα χρηματοκιβώτια όλων των τύπων, γραμματοκιβώτια και τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας.

Η επιχείρηση Κλειδιά Ραχμάνη τοποθετεί και ανοίγει κλειδαριές κάθε είδους και για κάθε πόρτα (απλές και ασφαλείας), σε όλους τους χώρους. Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση, υπεύθυνη και ποιοτική εξυπηρέτηση, σε όλη τη Λάρισα, για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τα κλειδιά και τις κλειδαριές σας. Πάντα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.